Lucrari cadastru si intabulareCadastru si intabulare
Fie ca este vorba de un apartament sau de o casa, un imobil situat in Bucuresti sau in imprejurimi, expertii nostri autorizati va stau la dispozitie pentru lucrarile cadastrale necesare.
Efectuam lucrari in Bucuresti si imprejurimi.

Pe langa realizarea lucrarilor si masuratorilor topografice necesare - relevee, planuri, schite, expertii nostrii va ajuta la intocmirea dosarelor pentru obtinerea numarului cadastral, necesar intabularii in Cartea funciara precum si depunerea acestuia la ANCPI.


Acte necesare

cadastru / intabularePentru realizarea documentatiei aveti nevoie de urmatoarele acte:
  • Actele de proprietate ale imobilului (Contract de Vanzare-Cumparare, Proces verbal de Predare-Primire in cazul in care imobilul a fost cumparat de la stat, Sentinta Civila, Certificat de Mostenitor, Act de donatie,etc.) - in copie legalizata.
  • Certificat Fiscal pentru Cadastru si Intabulare
  • Acte de indentitate ale proprietarului/proprietarilor - in doua copie simpla
  • Cerere tip completata si semnata de proprietar – pusa la dispozitie de expertul autorizat
  • Declaratie privind limitele proprietatii pentru care se executa masuratorile – pusa la dispozitie de expertul autorizat
  • Cerere de inregistrare in Cartea Funciara - pusa la dispozitie de expertul autorizat

Preturile sunt calculate pentru fiecare proiect de cadastru in parte, in functie de specificul lucrarii (suprafata apartmentului sau a casei, nr camere, etc). Pentru o evaluare a lucrarii Dvs va rugam sa ne contactati...

Plata se achita integral la angajarea lucrarii.

Dispunem de echipamentele topografice moderne si performante iar calitatea lucrarilor este garantata de experienta expertilor nostri in cadastru.

Lucrarile topografice si de intabulare sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.